4ª edició del Festival d’Astronomia

13/10/2017

Amb totes les entrades venudes, el Parc Astronòmic del Montsec ha donat el tret de sortida a la 4ª edició del Festival d’Astronomia. En la primera jornada, els nens han estat els protagonistes amb l’activitat “Viatgers galàctics”

Els nens han estat els protagonistes de la primera jornada de la 4ª edició del Festival d’Astronomia del Parc Astronòmic del Montsec. En una jornada on s’han venut totes les entrades, els participants han pogut gaudir de l’activitat “Viatgers galàctics”, on s’ha dut a terme un taller de coets, una sessió de planetari i activitats de contacontes.

 

El Festival d’Astronomia s’allargarà fins el 15 d’Octubre i, la previsió, veient el ritme de venta d’entrades, és que s’aconsegueixi omplir totes les activitats. Visites nocturnes, música sota les estrelles o tallers d’experiments científics son algunes de les activitats que inclou el programa.

 

Aquest festival va néixer amb l’objectiu de divulgar la ciència en la societat, mitjançant activitats científiques, culturals i d’oci.

Ariadna Sánchez