Ajornada la Cursa Nocturna del Castell del Remei 

03/06/2017

La 2a edició de la Cura Nocturna del Circuit del Vi s'ajorna fins el dissabte vinent, dia 10 de juny, per motius de seguretat davant la previsió meteorològica per a aquest vespre-nit que Protecció Civil de Lleida valora en un 90 per cent de risc d'inclemències.

Tots els corredors i caminadors inscrits rebran un missatge electrònic en aquest sentit i als que no puguin participar la setmana pròxima els serà reemborsada la inscripció. En cas que això provoqui places lliures, s'obriran a altres atletes interessats.

Des de l'organització, lamenten molt aquesta situació però considerem que ateses les altes probabilitats d'haver d'anul•lar la cursa a mitja celebració és el més prudent. No fer-ho, impediria renunciar fins l'any que ve a aquesta festa esportiva, solidària, enològica, turística i lúdica que ja és la Cursa Nocturna Castell del Remei.

Els participants, podran dur a terme la prova el pròxim dissabte, dia 10 de juny, a les 18.30 hores per recollir el dorsal i sortir, al capvespre amb el so de la sirena de la finca com a tret de sortida, a córrer entre paisatge nocturn de vinyes, arbredes i llacs per col•laborar en la lluita contra la malaltia del lupus.

Infolleida