Arriba a les escoles el Projecte FER: Futurs Emprenedors Rurals

07/11/2017

Aquest curs 2017-2018 el Grup d’Acció Local Noguera Segrià-Nord ha portat a les escoles del territori el projecte FER: Futurs Emprenedors Rurals. El projecte de Futurs Emprenedors Rurals (FER) té com a objectiu fomentar les vocacions emprenedores entre l’alumnat de cinquè de primària de les escoles rurals. Es pot implementar en 5 llengües  (anglès, aranès, català, castellà i estonià) i requereix un mínim de 36 hores durant tot el curs.

Els dies 7 i 8 de setembre el GAL Noguera-Segrià Nord va organitzar al Centre de Recursos Pedagògics del Baix Ebre i al Consell Comarcal de la Noguera, respectivament, la presentació del Projecte d’Emprenedoria “FER.cat”. Les jornades de la presentació van ser un èxit. Al Centre de Recursos Pedagògics del Baix Ebre, hi varen ser presents onze escoles de les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta i totes elles participaran en la implantació del projecte. I a la Noguera- Segrià Nord s’hi han sumat  quatre: Artesa de Segre, Ponts, Vallfogona de Balaguer i Vilanova de la Barca.

A les dos sessions de presentació hi van assistir un grup de disset professors d’escoles d’Estònia que implantaran el mateix projecte al seu país. Aquests professors venen a través d’un grup de cooperació interterritorial  del Grup d’Acció Local  Peipsi-Alutaguse (Estònia).

Infolleida