Arriba el II Concert de Nadal de Les Aspres del Montsec al Monestir de les Avellanes

11/12/2017

El diumenge 17 de desembre de 2017 a les 12:00h, l’església del Monestir de les Avellanes acollirà el II Concert de Nadal de Les Aspres del Montsec. Es tracta d’un concert de caire popular que té la voluntat d’ajuntar els veïns i veïnes dels pobles d’aquesta zona del Montsec per donar la benvinguda en família al Nadal.

 

El II Concert de Nadal de Les Aspres del Montsec anirà a càrrec de l’Orfeó Balaguerí, amb la participació de la soprano Maria Josep Rúbies, el pianista Francesc Teixidó, que tocarà l’orgue de tubs del monestir, i també els alumnes de les Escoles ZER Montsec (Os de Balaguer, Àger, Tartareu, Les Avellanes i Gerb). En finalitzar el concert hi haurà un tast de torrons gentilesa de Mel i Torrons Alemany i degustació de vi a càrrec del Celler del Montsec.

 

En aquesta edició el concert de Nadal serà solidari, i recollirà donatius en favor de La Marató de TV3 que enguany està centrada en les malalties infeccioses.

 

Els organitzadors del concert ja estan pensant en properes edicions, i no només tenen la voluntat que continuï sent un concert solidari, sinó que pugui ser un concert itinerant, que cada any es realitzi en un poble diferent dels que conformen la zona de Les Aspres del Montsec.

Infolleida