Arriba la 10ª edició de la Fira d’Alimentació i Salut de les Terres de

17/10/2017

La Fira d’Alimentació i Salut de les Terres de Lleida arriba aquest cap de setmana a la 10 edició carregada d’activitats i amb més expositors que mai. El certamen tindrà lloc al Pavelló d’Inpacsa de Balaguer els dies 21 i 22 d’octubre

Els propers 21 i 22 d’Octubre, Balaguer acollirà la 10ª edició de la Fira d’Alimentació i Salut de les Terres de Lleida. El certamen amplia, en aquest 10é aniversari, el nombre d’expositors, amb gairebé 120 productors que oferiran productes artesans i ecològics. Una de les altres novetats que presenta la fira d’enguany, és que amplia l’espai destinat a les conferències amb la incorporació d’una segona carpa.

 

El Mercat incorpora aquest any el sector tèxtil, amb roba elaborada de forma sostenible. En total, al llarg de tot el cap de setmana, hi haurà més de 30 conferències així com més d’una quinzena de tallers i degustacions.

 

Des de l’organització de la Fira s’espera seguir aplegant l’alt nombre de visitants que en darreres edicions, on més de 6.000 persones han visitat les instal·lacions.

Ariadna Sánchez