“Connectant talent i oportunitats”, trobada entre empreses i persones que busquen feina a la comarca 

14/03/2024

La Mesa d’Ocupació de la Noguera ha organitzat una Jornada d’Ocupació que pretén ser un punt de trobada entre persones que busquen feina i empreses amb ofertes de feina. La jornada, que tindrà lloc el proper 12 d’abril, pretén servir com una eina per baixar la taxa d’atur a la comarca, així com fomentar l'arrelament dels joves al territori 

Fomentar la relació entre empreses que busquen treballadors i persones que busquen feina. Aquest és el principal objectiu de la Jornada organitzada per la Mesa d’Ocupació de la Noguera i que tindrà lloc el proper 12 d’abril sota el títol “Connectant talent i oportunitats”. La jornada neix, doncs, de la detecció d’una creixent desocupació a la comarca. 


Fomentar l’arrelament dels joves al territori i lluitar contra el despoblament és, també, una de les claus de la Jornada. 

 

Cal recordar que, des de la Mesa d’Ocupació de la Noguera, que treballa per millorar l’ocupació del territori, també s’ofereix un servei al seu web en el que es publiquen el recull d’ofertes de feina de la comarca. 

Infolleida