De l'institut de "Merlí" al prostíbul de "Paradise", aquest diumenge al Teatre de Balaguer

16/01/2018

El Teatre Municipal de Balaguer serà l’escenari on es podran veure a un bon grapat d’actors joves que s’han donat a conèixer per al gran públic gràcies a la sèrie de TV “Merlí”.

Elisabet Casanovas, Adrian Grösser, Artur Busquets o Pau Poch (que substitueix a darrera hora a Albert Baró) són alguns dels actors que canviaran aquest proper diumenge l’institut de “Merlí” al prostíbul de “Paradise”.

De fet, després de les sèries televisives “Polseres vermelles” i de l’actual sèrie Merlí, resulta ja un fet ressenyable que la nova generació de joves actors catalans és una de les
millors preparades i amb més visibilitat dels darrers temps. Aprofitant aquest impuls de popularitat, PARADISE reuneix un grapat de rostres televisius per oferir-nos una comèdia simpàtica, políticament incorrecta i amb un rerefons amarg. Les tres històries que ens expliquen tenen lloc en un prostíbul, cosa que aporta una sordidesa curiosa a un conjunt més aviat ingenu. Destaquen la Elisabet Casanovas, com a una treballadora treballadora sexual provinent de l’est d’Europa, la vis còmica d’Artur Busquets, la naturalitat i espontaneïtat d’Albert Salazar o la tendresa d’Adrian Grösser. A Balaguer, hi ha un canvi de darrera hora en el repartiment, Albert Baró deixa el seu lloc a Pau Poch, també membre del “Club Merlí”.

El Teatre de Balaguer que disposa de programes de nous públics, ha incorporat PARADISE al programa PLATEA JOVE BLG, que ofereix a joves estudiants de Balaguer preus molt reduïts per anar a veure aquesta obra, concretament a 6 €.

Les entrades per PARADISE a Balaguer, als preus de 12 i 15 €, es poden comprar a l’Oficina de Turisme de dimarts a dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 20 h, al telèfon 973445194, als webs ticketea.com i teatre.balaguer.cat i a la taquilla del teatre 1 hora abans del començament de la funció, que recordem, tindrà lloc aquest diumenge 21 de gener a les 19 h.
Infolleida