El Butsènit tanca amb homenatge a Cuñé i un empat

29/05/2017

El Club Futbol Butsènit, amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat, va aprofitar l’últim partit de la temporada per retre un senzill però emotiu homenatge al jugador més veterà, Òscar Cuñé, que després de dos dècades vestint la samarreta de l’equip ha decidit penjar les botes. Cuñé era l’únic jugador de l’equip natural de Butsènit d’Urgell, nucli agregat de Montgai.

Després de l’últim partit de Lliga de l’equip contra el Pobla de Segur, el president de l’entitat, Sergi Trepat, va entregar a Cuñé una placa en reconeixement i agraïment a la seua trajectòria i estima pel club. També li van entregar un braçalet amb el seu nom i el número 4, que és el que portava. Trepat va explicar que “Òscar Cuñé és un exemple a seguir” i li va agrair el “compromís i dedicació” al Club Futbol Butsènit.

Pel que fa al partit, tant Butsènit com Pobla de Segur van arribar a l’última jornada sense res en joc. Els locals van sortir molt motivats i van aconseguir arribar al descans amb el marcador a favor, 1-0. Després del descans, el Pobla ves a despertar i va poder empatar l’encontre, però poc després els locals marcaven tres gols que semblaven sentenciar el matx.

Però el 4-1 del Butsènit no va ser més que un miratge ja que en els últims deu minuts del duel, el Pobla de Segur va aconseguir marcar tres gols per tornar a empatar i finalitzar el matx amb 4-4 en el marcador i el repartiment de punts en l’últim partit.