El Castell del Remei acull el 25è aniversari de Monumenta

25/05/2017

Membres de l’associació Monumenta s’han reunit al Castell del Remei per tal de celebrar el vint-i-cinquè aniversari de l’associació

L’Associació de Propietaris de Castells i Edificis Catalogats de Catalunya, Monumenta, s’ha reunit, aquest dimecres, al Castell del Remei en motiu de la celebració del seu vint-i-cinquè aniversari. Per fer-ho van dur a terme una visita als cellers del Castell així com diferents conferències.


L’Associació, formada per propietaris privats, compta amb 160 socis a Catalunya, dels quals una dotzena són de les comarques de Lleida. El seu principal objectiu, és proporcionar eines per ajudar-los a conservar les fortaleses i facilitar l’assessorament jurídic per a la transmissió del llegat familiar.

 

La celebració duta a terme al Castell del Remei forma part d’una gira que ja ha portat els associats a Tarragona i Girona, i que arribarà a Barcelona, i, en ella, tenen com a objectiu trencar amb l’estereotip que associa els amos de castells amb gent de la noblesa i d’alt nivell adquisitiu.

Ariadna Sánchez