El cos de la Guàrdia Urbana de Balaguer ha celebrat avui la festivitat de la seva patrona, la Immaculada

08/12/2017

Com és tradicional, els agents del cos han assistit a una missa a l’església del Miracle i acte seguit, i ja a l’ajuntament, l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, el regidor de Governació i responsable de la seguretat ciutadana, Gerard Torres, i l’inspector en cap del cos, Josep Maria Camarasa, han passat revista a la tropa. 

Per acabar la celebració s’ha fet una recepció amb regidors, representants d’altres cossos de seguretat, entitats, familiars i agents jubilats, on l’alcalde ha agraït la tasca que fan els agents que actualment componen el cos. 

La celebració ha servit també per presentar el nou vehicle, un cotxe híbrid, que ha de servir per anar modernitzant la flota existent, composta per vehicles molt vells i més contaminants. El nou vehicle compta amb les darreres novetats necessàries per un cotxe de policia, i a més, té unes dimensions que el fan maniobrable i amb molta accessibilitat per moure’s pel centre històric.

L’alcalde ha explicat també que durant aquest any, s’ha acabat de substituir tots els revòlvers per pistoles automàtiques, una actuació que s’ha dut a terme en dos anys, i que permet als agents estar preparats per situacions poc habituals com ara atemptats.  

Finalment, l’alcalde ha avançat que a partir de començament d’any es preveu treure a oferta pública d’ocupació quatre places de policia local a la ciutat. 

Infolleida