El Partit Demòcrata reconeix la tasca del diputat Antoni Balasch

17/01/2018

Jordi Turull i David Bonvehí participen a l'assemblea del partit a la Noguera

Aquest dimarts, 16 de gener, va tenir lloc a Artesa de Segre una assemblea comarcal del Partit Demòcrata (PDeCAT) de la Noguera, amb la presència del conseller Jordi Turull i del coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí. Durant la reunió es va agrair la tasca d'Antoni Balasch i Parisi, alcalde d'Albesa, que deixa el Parlament de Catalunya després de ser diputat de la Noguera des de 2010, primer per Convergència i Unió i des de 2015 per Junts pel Sí.

Turull i Bonvehí van agrair a Balasch la feina feta al Parlament durant les darreres tres legislatures així com el seu compromís amb el procés d'independència. El president del PDeCAT a la Noguera, Eloi Bergós, va destacar l'entrega per la comarca de Balasch, que ha estat un enllaç sempre eficient entre els municipis i la Generalitat.

L'assemblea va servir també per valorar els resultats electorals del 21D. Junts per Catalunya va guanyar les eleccions a la Noguera amb 8.172 vots (un 37%) i els partits favorables a la República Catalana hi van obtenir un 71,9% dels sufragis.

Infolleida