Empreses habiliten a Àger un nou pàrquing per a 150 cotxes

02/06/2017

Empresaris de la Vall d’Àger que exploten turísticament les aigües de Canelles han adequat l’accés al pantà des de Corçà, on han habilitat una zona d’aparcament amb un capacitat per a 150 vehicles, i millorat l’accés a l’aigua per traslladar les barques. Enric Maestre, titular d’una de les firmes que han impulsat la iniciativa, Montsec Activa, va explicar que els treballs s’han portat a terme aquesta setmana després de rebre l’aprovació de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) i han consistit a aplanar l’accés des de la pista fins al pantà per facilitar l’activitat nàutica.

De fet, l’actuació també permetrà accedir a l’aigua a particulars amb les seues barques i no només a les empreses que gestionen activitats nàutiques a l’embassament de Canelles. “La nova zona d’estacionament permet que els turistes no aparquin al camí d’accés de Mont-rebei des de Corçà”, va dir.

Aquest pàrquing se suma a l’habilitat pel consistori d’Àger al març a Corçà, just a la pista d’accés al congost de Mont-rebei, que té una capacitat per a cinquanta vehicles, i al de la Masieta, a Sant Esteve de la Sarga, també de 150 places, encara que aquest és de pagament i amb reserva online.

Segre