Èxit de participació a la 2ª Cursa Nocturna del Castell del Remei

11/06/2017

Javier Mora i Manel Oliva guanyadors de la segona edició de la Cursa Nocturna del Castell del Remei, una prova que forma part del Circuit del Vi

Prop de 800 atletes han participat aquest dissabte a la segona edició de la Cursa Nocturna del Castell del Remei, una prova inclosa dins del Circuit del Vi. La prova, que s’havia de celebrar el passat dissabte 3 de Juny, es va veure ajornada a causa de la pluja, i, finalment, ha tingut lloc aquest dissabte.

La prova presentava diferents opcions de participació, d’una banda, una prova de 15km a la que es va imposar Javier Mora, i, en segon lloc, un circuit de 9km, al que els participants podien córrer o caminar. Manel Oliva va ser el primer classificat en aquesta prova.

A banda de la prova esportiva, la jornada va comptar, també, amb una llonganissada per a tots els assistents.