“Experiència GarGar” per mantenir viva l’essència del festival

22/07/2017

Penelles vol mantenir viva l’essència del GarGar Festival, i, per fer-ho, ha organitzat una jornada que ha acollit diferents activitats, com son la pintada d’un mural, un concert de jazz i la presentació de la guia “Experiència GarGar”

Després de l’èxit i la bona acollida de la segona edició del GarGar Festival, Penelles vol seguir mantenint viva l’essència del festival. Per fer-ho, ha dut a terme, aquest dissabte, una jornada on s’han dut a terme diferents activitats, com, per exemple, la pintada d’un mural per part de dos artistes, així com la recuperació d’un mural pintat pels nens i nenes del poble l’any 1996.


La jornada ha comptat, també, amb un concert de jazz i diferents tallers per als més menuts. A més a més, s’ha dut a terme la presentació de la guia “Experiència GarGar”, un mapa on estan situats els diferents murals amb una petita explicació de cada un d’ells.

 

El GarGar Festival s’ha convertit en una festa emblemàtica de Penelles, i per tal que segueixi perdurant l’organització ha preparat diferents activitats relacionades amb el món de l’art al carrer.

Ariadna Sánchez