L’ajuntament de Balaguer posa en marxa el programa “Ubica’t”

28/12/2017

Amb l’objectiu d’oferir un servei d’orientació, assessorament i acompanyament en la recerca de feina i inserció laboral, l’Ajuntament de Balaguer a posat en marxa el programa “Ubica’t”.

Aquest, està adreçat a 47 persones en situació d’atur i persones treballadores que estiguin ne recerca d’una millora laboral. Contempla diferents accions: sessions individuals amb una atenció personalitzada que permetrà fer anàlisis de les necessitats d’orientació; definir l’objectiu professional i el full de ruta per assolir-ho; i l’assessorament i acompanyament en cada una de les actuacions a realitzar. Així mateix, es preveuen sessions grupals que permetran compartir eines i recursos amb altres persones en recerca activa de feina; millorar les competències professionals; conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals; i participar en activitats que reforcin el paper social.

El programa contempla, també, ajuts al transport i incentius per poder pagar despeses que tinguin els participants per poder assistir a les sessions planificades.

A partir del 15 de gener es faran sessions informatives i s’entrevistaran les persones interessades en accedir al programa. A continuació s’iniciarà el procés d’acompanyament a la inserció.

El programa es durà a terme durant tot el 2018 i dins d’aquest període el temps que les persones participants hi estaran vinculades dependrà de les necessitats de cada una de elles.

Les persones que estiguin interessades en participar en aquest programa ja poden enviar un correu electrònic a [email protected] o bé adreçar-se a l’Ajuntament de Balaguer al 973445200.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Infolleida