Mor a Camarasa el novè motorista en el que va d'any a Ponent

05/07/2017

Un jove motorista d’uns 20 anys va perdre la vida aquest dimarts a última hora de la tarda al sortir de la via després que la moto caigués per un barranc al terme municipal de Camarasa, a la C-13, a la coneguda com la carretera del Doll. Amb el d’aquest dimarts, ja són nou els motoristes que han perdut la vida aquest any a les carreteres de les comarques lleidatanes i la Franja de Ponent.

L’accident es va produir, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 19.54 hores, a l’altura del quilòmetre 71, a prop del nucli de Figuerola de Meià, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Fins al lloc van acudir un total de quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Els sanitaris i la resta dels serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida al jove, que va morir al lloc de l’accident. Pel que sembla, la víctima baixava al costat d’un company que anava en una altra moto quan va sortir de la via i va impactar contra la barana.

Segre