Tiurana amplia la seu municipal i construeix un nou local social

05/06/2023

Inversió de 620.373 euros finançada amb ajuts del Govern

Tiurana ha donat llum verda a l’ampliació de les dependències municipals i a la construcció d’un local social municipal. L’alcalde, Àngel Villarte, va explicar que la seu municipal s’ha quedat petita ja que al mateix edifici també s’ubiquen les dependències del Consorci Segre-Rialb i l’Oficina de Turisme. El projecte contempla la construcció d’un edifici annex a l’actual per guanyar més espai on també es preveu la construcció d’un local social.

“Actualment no disposem d’un equipament per celebrar qualsevol acte i així tindrem un espai per a celebracions diverses”, va afirmar. El nou equipament es farà a l’espai que actualment acull el Museu d’Oficis relacionats amb la pagesia. Els dos edificis s’uniran amb una teulada enjardinada per la qual es podrà passejar i estarà “integrada en aquest espai”, va dir.

Va afegir que les obres preveuen una inversió de 620.373 euros i estaran finançades pel pla d’obres de la Generalitat (puosc). Segons va indicar Villarte davant de la falta de superfície urbanitzable i les limitacions urbanístiques, “només ens queda l’enginy per construir nous edificis i no perdre els pocs terrenys municipals disponibles”.

SEGRE.COM