Consell consultiu per escoltar les necessitats de la gent gran 

06/05/2024

Representants dels diferents casals i associacions de gent gran de la Noguera, s’han reunit aquest dilluns al Consell Comarcal per tal de celebrar un nou Consell Consultiu de la Gent Gran. La jornada ha servit per compartir inquietuds i objectius del col·lectiu així com per presentar, per part de l’Àrea de Serveis Socials, la propera Trobada de gent gran que tindrà lloc el dia 1 de juny 

Convocats per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, representants dels casals de gent gran dels pobles de la Noguera s’han reunit en un nou Consell Consultiu de la Gent Gran. En el marc de la jornada, els assistents han exposat les necessitats que detecten com a col·lectiu.

 

Escoltar i valorar les opinions i necessitats de la gent gran és, segons apunten des del Consell Comarcal, un aspecte clau en comarques com la Noguera, on un alt percentatge de la població forma part d’aquest col·lectiu. 

 

La jornada ha servit, també, per fer balanç de les activitats i accions que es porten a terme com, per exemple, les Aules de formació, els tallers d’ús del mòbil o els d’estimulació cognitiva. 

Infolleida