Èxit en la segona Fira Lo Caragol

06/05/2024

Xifres rècord d'assistència i consumició en el que ha estat un cap de setmana centrat en la gastronomia i tradició locals

Vallfogona de Balaguer ha celebrat la segona edició de la Fira Lo Caragol food aquest cap de setmana superant l'èxit de la primera edició. L'Ajuntament del municipi, impulsor de la iniciativa amb la col·laboració de veïns i comerços i entitats locals, fa un excel·lent balanç de la convocatòria.

Així ho demostren les xifres, i es que al llarg dels dos dies del certamen s'han despatxat més de 1.800 tapes de caragols preparades per mitja dotzena de restauradors locals i Es Arraïtzes de Garòs, restaurant convidat. També s'han venut 2.100 consumicions de vi i cervesa artesana elaborats per sis productors del territori, 300 més que l'any passat.

Segons ha manifestat l'alcalde, XavierCastellana, "no podem estar més contents de la bona resposta de visitants que hem tingut al llarg de tot el cap de setmana. En aquesta ocasió, a banda de públic de la Noguera també n'hem rebut de Tarragona, Olot, la Franja de Ponent i molts altres indrets de Catalunya". El primer edil ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible la segona edició de la Fira Lo Caragol food.
Infolleida