Festa dels Infants a Vilanova de la Sal el diumenge 18 de juny

08/06/2017

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d'Inclusió Social (PLIS), ha organitzat per 3a vegada la Festa dels Infants, el 18 de juny de 10.30h a 13.30h, aquesta vegada a Vilanova de la Sal. L'any passat es va fer al juny a Penelles i al novembre a Ivars de Noguera. La idea es poder-la fer dos vegades a l'any en dos municipis diferents de la comarca.

La Festa dels Infants és una trobada familiar, on pares, mares i fills/es poden gaudir junts un diumenge al matí. És una Festa oberta a tothom, adreçada a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys que hi vulguin participar, i s’hi conviden especialment les famílies dels municipis de les Avellanes, Tartareu, Santa Linya, Àger, Os de Balaguer, Camarasa i Gerb, per la proximitat a Vilanova.

La Festa començarà a les 10.30 h a plaça de l'Església i al carrer Major de Vilanova de la Sal, que es transformaran en una ludoteca amb jocs autòmats i mecànics de fusta, a càrrec de Toc de Fusta. L’Associació de Veïns de Montalegre prepararan l’esmorzar de coca i xocolata, i seguidament a les 12.30 h es farà l’espectacle de titelles «Nil i la casa de xocolata» de la companyia La Pantomima.

Aquesta festa substitueix l'activitat «Vine al Teatre amb el PLIS» que el Consell Comarcal de la Noguera organitzava des de l'any 2013, atès que no tots els municipis de la comarca disposen d’un espai escenogràfic amb prou capacitat per al nombre d’espectadors que augmentava any rere any.

Infolleida