La Biblioteca d’Artesa de Segre i la de Balaguer participen, un any més, al cicle Biblioteques amb DO

22/01/2018

El 2018 té lloc la sisena edició de ‘Biblioteques amb DO’, el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça.

Aquest projecte reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia, hores del conte i d’altres, sempre amb el món del vi per tema. Com és habitual, el projecte es desenvolupa en forma d'itinerari de gener a novembre, en què cada mes està dedicat a una DO i a un grup de biblioteques que la representen.

El mes de Febrer es el que es dedicarà a la DO Costers del Segre. Pel que fa a la Noguera, les biblioteques que hi participaran seran la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot, d’Artesa de Segre, i la Biblioteca Margarida de Montferrat, de Balaguer.

Infolleida