La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot convoca el 1r concurs "Fotografies amb DO", coincidint amb el programa Biblioteques amb DO

08/01/2018

“Biblioteques amb DO” és una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. És una aposta en ferm per la difusió de la cultura del vi a través de les diverses expressions culturals amb un seguit de propostes variades i per a tots els públics que mostren els trets característics de cada territori vitivinícola.

 

Cada mes està dedicat a una DO. El mes de febrer és el mes de la DO Costers del Segre, per aquest motiu hem programat tot un seguit d’activitats i entre d’altres aquest concurs de fotografies i vi.

 

Podran participar-hi totes aquelles persones majors de 18 anys que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les marques comercials o empreses.

 

Del 2 de gener al 19 de febrer de 2018. No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini. 

 

El lliurament de premis es farà a la biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre, el divendres 23 de febrer de 2018 a les 7 del vespre, durant la xerrada-audició-tast sobre l’òpera i el vi, “Gran reserva d’òpera”.

Infolleida