1r Campus d'equitació Albert Hermoso

05/07/2017

L’hípica Els Serrats d’Os de Balaguer acull aquesta setmana el 1r Campus Albert Hermoso Farràs. Unes estades en les que els participants treballen, sota la direcció del genet olímpic, aspectes del maneig i la cura del cavall, conceptes tècnics i tàctics de l’equitació però també realitzen diferents activitats d’oci com una visita al Parc Astronòmic del Montsec o al castell d’Os de Balaguer. També s’han programat sessions de coaching i nutrició esportiva.

Albert Hermoso destaca que es "treballa la vessant esportiva però sense perdre de vista la part lúdica”, ja que el més important, assegura, és “que gaudeixin de l’experiència de convivència lluny de l’ambient de competició”.

En aquestes estades eqüestres hi prenen part una quinzena de participants de totes les edats i diferents nivells d’equitació. Els joves genets i amazones, que venen d’arreu del territori, s’allotgen a la casa de colònies “Els quatre vents” del Monestir de les Avellanes i es mostren molt satisfets amb l’experiència. En aquest sentit, l’Odei Lozano, un dels participants vingut des de Vitòria, destaca que el campus li està servint per “millorar el seu nivell d’equitació i fer noves amistats”.

L’empresa Aurum Horse és l’organitzadora d’aquesta primera edició del campus que s’espera que tingui continuïtat les pròximes temporades.

Infolleida