Bon cap de setmana!

21/04/2017

No teniu plans per aquest cap de setmana? Aquí us deixem un conjunt de propostes que segur que us agradaran!

Balaguer acollirà aquest cap de setmana el Raid del Segre, un esport extrem que combina diverses disciplines de resistència. La prova tindrà sortida i arribada al pavelló Molí de l’Esquerrà.

El dissabte, totes aquelles compres que es duguin a terme als comerços de Balaguer, participaran en un sorteig d’un cap de setmana romàntic per a dues persones. L’activitat forma part del programa “Sant Jordi Enamora”. Dins d’aquest, podreu gaudir també, d’una exhibició de Freestyle Dance a les 19h al Teatre Municipal.

Aquest cap de setmana tindran lloc, també, la Montsec Ultra Trail i la Marató del Montsec, dues proves esportives d’alt nivell que recorren pels paratges naturals del Montsec.

El diumenge es celebra una de les diades més importants de Catalunya, la Diada de Sant Jordi. Si no sabeu com celebrar-la aquí us deixem algunes propostes a la Noguera.

El Castell del Remei celebra el tradicional Aplec, que enguany comptarà també amb parades de venda de roses i llibres. A més a més, els visitants podran gaudir de l’exposició “Grans mestres lleidatans del S.XX”.

A la Plaça Mercadal de Balaguer, podreu gaudir de la 2ª edició de la Fira d’Art al carrer, organitzada per l’associació Cultural Grup d’Art 4. A més a més, al llarg de la jornada tindran lloc diverses activitats pels carrers de Balaguer.

Ariadna Sánchez