Brasil es proclama campió del Mundial Femení de Futbol Sala

26/11/2017

En una final molt igualada, Brasil es va imposar per 4 a 2 al combinat argentí. Colòmbia es va situar en la 3ª posició per davant de Paraguai, i Catalunya va aconseguir la cinquena posició després d’aconseguir la victòria davant d’Itàlia

El Mundial Femení de Futbol Sala ha posat el punt i final aquest dissabte en una jornada on els espectadors van poder gaudir d’un futbol de primera qualitat. En una final molt igualada, Brasil i Argentina es van enfrontar, i no fou fins al tram final del partit quan Brasil es va imposar al combinat argentí. El partit arribava a la mitja part amb un 1-1, i fou a la segona part quan Brasil s’avançava al marcador, tot i que Argentina ràpidament, i aprofitant l’ocasió de gol, va aconseguir marcar el 2-2. Finalment, Brasil aconseguia marcar dos gols més situant-lo així com a guanyador del Mundial.

Pel que fa a la resta de classificacions, Colòmbia va aconseguir la tercera posició per davant de Paraguai després d’imposar-se per un 3-0.

D’altra banda, el combinat català va aconseguir la cinquena posició, després d’aconseguir imposar-se per un 2-0 contra Itàlia. El matx va estar molt igualat, amb jugades de perill per als dos costats. A la segona meitat, i a falta de cinc minuts pel final, les catalanes van aconseguir marcar l’1-0, que es va convertir en 2-0 a l’últim minut.