El Balaguer renova catorze jugadors i tanca cinc fitxatges

14/07/2017

El CF Balaguer, que repetirà un any més a Primera Catalana, té pràcticament tancada la plantilla després de renovar catorze jugadors de la passada campanya i fer cinc incorporacions. Continuen el porter Alfred, els defenses Marc Sánchez, Joan Martínez, Víctor, Jordana, Giribet i Pau, els mitjos Carlos, Isaac, Putxi, Galceran i Miki, i els davanters Adrià i Genís. Les cinc incorporacions fetes fins a la data arriben de la província a excepció del porter Xavi Ricard, que procedeix del Tamarit, de la Preferent aragonesa.

També arriben al club de la Noguera el davanter Joan Sala, el màxim golejador la passada campanya de la Segona Catalana amb el Castellserà; i tres jugadors del Mollerussa, l’exequip de l’ara tècnic roig Edu March, concretament els defenses Dumi i Pep Domingo i l’atacant Fontana.

A més, quatre del planter, els centrecampistes Gerard Angerri i Àngel Bautista, el defensa Jordi Monclús i el davanter Gerard Alcover faran la pretemporada amb el primer equip. Edu March està buscant dos defenses per tancar definitivament l’equip, que arrancarà el 26 de juliol.

Segre