El balaguerí Oriol Marquès passa a formar part de l’equip d’atletisme del FCB

16/11/2017

El balaguerí Oriol Marquès, juntament amb Àngel Capell de Juneda, han estat fitxats per l’equip d’atletisme del Futbol Club Barcelona.

Oriol, nascut el setembre del 2006, amb només 3 anys ja es va iniciar a l’atletisme, de la mà del seu pare, el qual també practicava aquest esport. La temporada passada 2016-2017, va realitzar els entrenaments amb els Runner’s Balaguer, i va començar a competir en el Circuit Escolar de Cros – Trofeu Diputació de Lleida. A mesura que avançava el campionat, l’atleta de Balaguer va anar millorant el rendiment fins a aconseguir la primera posició.

 

És precisament en aquest campionat provincial on, en la lluita per aconseguir el trofeu, va néixer l’amistat entre ells dos. 

Aquesta temporada l’Oriol i l’Àngel inicien una nova aventura esportiva: passen a formar part de l’equip d’atletisme del Futbol Club Barcelona. L’escola d’atletisme blaugrana, realitza els seus entrenaments al mític estadi Joan Serrahima de Barcelona, en el qual atletes de tots els nivells i amb diferents objectius, entrenen tres dies per setmana.

 

Un primer any que serà complicat, però que han agafat amb molta il·lusió i ganes. Molts quilòmetres de cotxe i molts quilòmetres a les cames per gaudir d’un somni que els formarà com a persones i com atletes.

Infolleida