El poliesportiu de Balaguer, escenari de bàsquet d’alt nivell

16/09/2017

L’amistós entre el Barça Lassa i el San Lorenzo de Almagro va servir per donar valor al bàsquet, en un moment on el club de la ciutat està vivint un gran moment ja que en poc més de 4 anys el Balaguer ha passat de 70 a 200 jugadors

El pavelló poliesportiu de Balaguer ha estat l’escenari d’un partit amistós de primer nivell, disputat entre el Barça Lassa i el San Lorenzo de Almagro. El Barça Lassa, que segueix amb la seva preparació per a la nova temporada, es va veure derrotat per l’equip argentí que es troba a Europa fent una gira. Un contundent 85 a 95 va donar la victòria als argentins.

Per aquesta ocasió, l’equipament esportiu balaguerí va comptar amb la instal·lació de cistelles homologades, cedides per l’Ajuntament de Ponts.

Tenint en compte el gran moment que està vivint el bàsquet a Balaguer, que en poc més de 4 anys el club de la ciutat ha passat de 70 a 200 jugadors, la cita es va donar per tal de donar valor al bàsquet al territori, a més a més de poder gaudir d’un partit de tant alt nivell a Balaguer.

Durant la mitja part, hi hagué, també, una exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica Balaguer.

Ariadna Sánchez