Propostes per al cap de setmana!

31/03/2017

No teniu plans per aquest cap de setmana? Aquí us deixem diverses propostes que segur que us agradaran!

Per aquells que vulgueu donar sang, aquest dissabte podeu fer-ho a la marató de donació de sang que tindrà lloc a Balaguer de les 9 del matí fins les 10 del vespre.

Dissabte es donarà el tret de sortida a la 4ª edició de la Fira de la República Catalana de Torrelameu, que acollirà diferents actes i actuacions al llarg de tot el cap de setmana.

Diumenge, per aquells que us agrada la natura i la bicicleta, no us podeu perdre la 1ª Pedalada de Politg, a la Baronia de Rialb.

Si el que voleu és gaudir d’un matí de fira, podeu fer-ho a la IV Fira de Gerb, on l’art, la cultura i la gastronomia es fusionen.

D’altra banda, pels diferents carrers de Balaguer, el diumenge, tindrà lloc el mercat de contes infantils “Encontats”, una jornada lúdico-festiva al voltant del món dels contes, amb diferents espais i activitats programades des de 2/4 d’11 del matí fins les 8 del vespre.

Pel que fa al cinema, la pel·lícula que trobareu aquest cap de setmana a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer és la nova adaptació de “La Bella y la Bestia”.

Ariadna Sánchez