Nova taxa per l’ús d’edificis i espais municipals

28/04/2017

Regularitzar l’ús dels edificis i espais municipals, per tal de prevenir-ne els mals usos és l’objectiu de la nova taxa aprovada al ple de l’Ajuntament de Balaguer

L’Ajuntament de Balaguer aprova, en el ple celebrat aquest dijous, una nova taxa imposada per l’ús d’edificis i espais municipals per aquells usos que  no són els propis d’aquests. La taxa fou aprovada per majoria, tot i que va comptar amb els vots en contra del PDeCAT.

 


D’altra banda, en el ple fou aprovada, també, la taxa per tal de maximitzar l’aprofitament de l’espai del Centre d’Empreses Innovadores, centrat principalment en l’espai de coworking. Un dels altres punts aprovats, fou l’establiment d’uns preus fixos per a les visites al Centre d’Interpretació de l’Or, tenint en compte que fins al moment no hi eren i això perjudicava aquest.

 

Finalment, un dels altres aspectes que fou aprovat en ple, fou la regularització de superfícies cadastrals de determinades cases del Firal, principalment aquelles que estan en més mal estat.

Ariadna Sánchez