Comença la Gran Recollida de Joguines durant el cap de setmana

08/12/2017

Creu Roja Joventut organitza dissabte 9 de desembre, la Gran Recollida de Joguines a la província lleidatana. Per això, organitza tot un seguit d’activitats i esdeveniments amb l’objectiu de donar a conèixer i fer créixer la Campanya de Joguines.

En els punts de recollida d’aquesta jornada es faran diverses activitats, que aniran des d’activitats de sensibilització fins a jocs gegants per a tota la família. La Campanya de Joguines d’enguany es va presentar el passat diumenge 19 de novembre, que enguany duu per lema “Els seus drets en joc”. En aquesta 25ena edició, l’objectiu és recollir unes 8.000 joguines per tal de ser repartides entre més de 2.000 infants.

A la Noguera, les botigues que es sumen a la Gran Recollida de Joguines són "La joguina" i "Jar toys", ubicades a Balaguer. 

Cal recordar que la Gran Recollida de Joguines promou que aquestes siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu. Creu
Roja Joventut entén que tots els infants, independentment de la situació econòmica de les seves famílies, tenen dret a estrenar una joguina nova.
Infolleida