Comença la campanya de descomptes en l’entrada als equipaments visitables de la Noguera i el Segrià Nord

06/10/2017

El dilluns dia 2 d’octubre el Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera, en col·laboració amb vuit equipaments visitables i gairebé un centenar de comerços del territori, han posat en marxa una campanya de descomptes en l’entrada als diferents equipaments visitables adscrits al projecte Territori de Valor, entre els quals es poden trobar castells, monestirs, centres d’interpretació, jaciments prehistòrics o museus d’alt interès i valor patrimonial.

Aquesta campanya, sota el lema “La Noguera i el Segrià Nord: Cultura i Patrimoni que enamoren”, dóna a conèixer els recursos patrimonials del territori entre la població local, tot oferint descomptes en les entrades als equipaments visitables com a oportunitat de fer més accessible el seu coneixement i la seva divulgació. Els descomptes s’aplicaran en el moment de la visita a aquelles persones que acreditin disposar d’un val de descompte, el qual es pot obtenir en un centenar de comerços del territori per cada tiquet de compra superior a 10€, i la promoció serà vàlida des del dia 2 d’octubre fins al 22 de desembre de 2017.

Podeu consultar els comerços adherits a la campanya al següent enllaç:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=119522732058981&set=a.108513716493216.1073741828.100020037644667&type=3&theater

 

En total, vuit equipaments visitables formen part d’aquesta campanya: Espai Orígens i Roca dels Bous, Monestir de les Avellanes, Espai Transmissor de Seró, Museus Casa Jan i Casa Tonot d’Almenar, Castell de Montsonís, Museu de la Noguera i Centre d’Interpretació de l’Or del Segre, Centre de Dinamització de Tartareu i Castell d’Os de Balaguer i Balma dels Vilars.

Es tracta d’una acció emmarcada dins del projecte Territori de Valor per difondre el patrimoni cultural i històric de la Noguera i el Segrià Nord, i contribuir així a la dinamització econòmica d’aquestes comarques rurals. El projecte Territori de Valor està impulsat pel Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera, i finançat pel Fons Europeu d’Ajudes al Desenvolupament Rural i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Infolleida