Distribuïdors peruans visiten els cellers participants a la 8ª Missió inversa de vins

21/09/2017

Distribuïdors peruans visiten aquests dies els cellers que participen en la vuitena edició de la Missió inversa de vins que organitza la Cambra de Comerç de Lleida. És una experiència que tant el celler com els mateixos clients valoren molt positivament. Permet estrènyer els lligams i també conèixer d'on neixen els productes.

Aquests distribuïdors peruans s'han quedat sorpresos en saber que a Costers del Sió hi ha cubs romans i que encara els fan anar. De fet, d'aquí a uns dies hi tiraran el raïm d'aquesta temporada. La missió inversa de la Cambra de Comerç, que s'acabarà divendres, dona la possibilitat de visitar els cellers i així saber una mica més la història dels vins que poden acabar comprant, o no. Una experiència que tots ells valoren.


També la valoren els productors. En aquest cas, Costers del Sió exporta el 50% del seu producte però volen arribar al 70% perquè el mercat estranger diuen, és més rendible que el nacional.



La missió inversa de vi de la Cambra de Comerç arriba enguany a la seva vuitena edició. Un total de 24 cellers presentaran els seus productes a distribuïdores i empreses peruanes. A banda de Costers del Sió, Cèrvoles, Mas Blanch i Jové i Cercavins, participen en la iniciativa.

Eva Cortijo