El Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat del Consell Comarcal de la Noguera organitza una xerrada informativa sobre tràmits per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola

20/12/2017

El Consell Comarcal de la Noguera va acollir el 18 de desembre una xerrada sobre tràmits per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola organitzada des dels Serveis Socials a través del Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat (SAID) per respondre a l’augment de sol·licituds d’informació que diferents persones de la ciutat han formalitzat.

La sessió va anar a càrrec d’ASPID, entitat que en els últims temps ha endegat nous serveis i programes socioeducatius adreçats a la població en situació de vulnerabilitat social. En la sessió es va informar sobre quins són els procediments de tramitació que s’han de seguir per obtenir la nacionalitat espanyola, els requisits documentals, les consideracions a tenir en compte en el moment de sol·licitar-la, així com els possibles recursos i al·legacions que es poden presentar en casos de denegació o arxiu de les sol·licituds.

Les persones assistents van valorar molt positivament la sessió.

El Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat (SAID)  s’ofereix de dilluns a divendres de les 09.00 a les 14.00h al Consell Comarcal de la Noguera. Per programar una atenció, cal sol·licitar-la prèviament al telèfon 973 44 89 33.

Infolleida