L’Àrea de joventut de l’Ajuntament de Balaguer presenta un altre estiu ple d’activitats d’oci

19/06/2019

Un estiu més, l'àrea de Joventut de l'Ajuntament ha organitzat pels mesos de juliol i agost activitats d'oci per a joves i no tan joves. El 'Música i Tapes' , el cicle de 'Monòlegs' o les 'Zumba Fluor Parties' són algunes de les propostes d'enguany.


Per tercer any consecutiu, els dimarts d’estiu a partir de les 20.30h es farà el “Música i Tapes” a la terrassa del casal Lapallavacara. Concerts en directe d’estils musicals variats on tots els participants podran degustar tapes a 1€. Les actuacions començaran el 9 de juliol amb La Komband, The Stringers i el Hat Combo de l'Escola de Música i seguiran els dies 16 de juliol amb l'actuació de Los Vikingos; el dia 23 actuarà Nerea Bassart Trio; el 30 de juliol ho farà Somnis; el 6 d'agost Somos Gato; el 13 d'agost Rehenes; el dia 20 Joan Blau i el 27 d'agost Stand By.

Pel que fa als dimecres de juliol i agost, el millor humor de la mà de coneguts monologuistes serà present al ja més que consolidat cicle de monòlegs d’estiu, a la plaça del Teatre a partir de les 21.30 h. El cicle començarà amb l'espectacle Impro Show a càrrec de Planeta Impro i seguirà el dia 10 amb David Sas; el 17 de juliol serà el torn de Gabriel Córdoba; el dia 24 actuarà Xavi Castells i el darrer dia del mes ho farà Sergio Marín. De cara a l'agost hi ha previstes quatre actuacions més, la de Coria Castillo el dia 7; Eva Cabezas el dia 14; el 21 d'agost actuarà el monologuista Dani Lagi i tancarà el cicle Maika Jurado el dia 28 d'agost.

També les nits d'estiu a Balaguer tornaran a comptar, per segon any consecutiu, amb les “Zumba Fluor Parties”, sessions de ball zumba nocturnes, on la llum, la música i altres sorpreses hi seran presents. Aquestes sessions es realitzaran els divendres al casal Lapallavacara, a partir de les 20.30 h. Concretament, se celebraran els dies 12 i 26 de juliol i els dies 9 i 23 d'agost.

Infolleida