Lliurament de diplomes als participants i empreses col·laboradores en el curs organitzat per ASPID a Balaguer

16/04/2024

Avui dimarts, 16 abril, ha finalitzat el Curs de Comerç i Atenció al Client organitzat per ASPID a Balaguer i que ha comptat amb la participació de 5 persones amb discapacitat física. En el decurs de la darrera sessió, celebrada al Casal Lapallavacara, s’han lliurat els diplomes acreditatius als alumnes i els diplomes de reconeixement a les empreses col·laboradores. Han lliurat els diplomes Lorena Gonzalez, paera en cap de Balaguer, i Bibiana Bendicho, presidenta d’ASPID.

 

El curs desenvolupat entre el febrer i l’abril s’ha centrat en els àmbits de l’atenció al client, les operacions de caixa, les TIC, les competències transversals i la manipulació d'aliments. Els principals subsectors en què els alumnes podran desenvolupar l’activitat són els organismes públics i empreses grans i mitjanes industrials i comercials. En total, han estat 82 hores de formació, més 80 hores de pràctiques.

 

El plantejament de les sessions s’ha fet considerant les necessitats concretes dels alumnes, amb una formació a mida en la qual els alumnes han pogut aprendre el funcionament d'un comerç i l'atenció al client i alhora obtenir el carnet de manipulador/a d'aliments. A més a més, han rebut formació en TIC i en altres competències relacionades amb el context i món laboral del territori.

 

L’acte ha inclòs també el reconeixement a les empreses que han col·laborat en la iniciativa i que han acollit alumnes en pràctiques. Els representants d’aquestes firmes han estat Jordi Solà, de Compsa Online; Maria Teresa Oliva, de Quatre Estacions; Mercè Majà i Judit Florensa, de Supsa Supermercats Pujol; Conxita Falero, de Visual Guissona, i Maria Carme Boneu, d’ACB Balaguer Comercial.

 

ASPID és una organització del tercer sector, que treballa amb l’objectiu d’afavorir la qualitat de vida de les persones, especialment aquelles amb discapacitat, o en situació de vulnerabilitat social, oferint eines i suports que afavoreixen el seu desenvolupament integral.

 

El curs ha estat gestionat pels Serveis Integrals d'Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de les persones amb discapacitat d’ASPID a la Noguera i ha estat finançat pel Departament de Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Infolleida