Nova edició del curs "Forma't"

22/12/2017

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Inclusió Social ha organitzat un cop més el curs Forma't els dies 20 i 22 de desembre a la Sala Maria Rubies del Consell Comarcal de la Noguera.  Aquest curs pretén afavorir la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social i amb dificultat d'ocupació en el mercat del treball.

 

Les persones que participen en el Forma't són derivades pels Serveis Socials d'atenció primària  En el programa han de seguir un itinerari d'inserció laboral en el qual se'ls facilita recursos perquè puguin gestionar amb autonomia el seu propi procés d'inserció.

 

Aquest itinerari comença amb una entrevista personal de motivació, per poder conèixer les necessitats i les competències i habilitats dels participants. A continuació, i a partir dels objectius personals a assolir d'acord amb la diagnosi de l'entrevista inicial, reben formació en tècniques d'inserció laboral com coneixements sobre els diferents canals i eines de recerca de feina, la confecció del currículum, la preparació d'una entrevista de feina, etc. 

 

El curs ha constat de 2 sessions de les 10.00h a les 12.00h. Des que l'any 2014 es va posar en marxa el projecte han participat 150 persones.

Infolleida