Térmens inaugura demà el nou circuit de Pump Track

25/08/2017

Térmens inaugura demà, dissabte 26 d’agost, un nou circuit de Pumptrack que està ubicat al carrer Segrià del municipi. La inauguració començarà a les 19.00 h i comptarà amb una exhibició de riders.

El nou equipament consisteix en un circuit apte per a bicicletes, skates i similars i  es pot recórrer sense necessitat d’impulsar-se o pedalejar, només amb la inèrcia adquirida mitjançant els salts i peralts que presenta el recorregut. En aquests recintes esportius s’hi habiliten monticles de diferents formes, mesures i distàncies entre ells formant així un circuit tancat.

Una gran part de l’èxit d’aquests circuits, molt de moda a la resta d’Europa, és que són aptes per a totes les edats i estan pensants tant per a iniciats com per a corredors més experimentats que utilitzen aquests recintes per entrenar.

L’objectiu és oferir nous espais recreatius i saludables per als joves del municipi, així com atraure usuaris d'altres punts del territori ja que és un equipament molt innovador, dels primers de la demarcació

Infolleida