Balaguer acull la 10ª edició de la Fira de l’Alimentació i Salut

21/10/2017

La 10 edició d’aquest certamen acull 120 expositors que, durant tot el cap de setmana, ofereixen productes artesans i ecològics. A més a més, enguany s’ha incorporat el sector tèxtil, amb roba i moda elaborada de forma sostenible

Balaguer acull aquest cap de setmana la desena edició de la Fira de l’Alimentació i Salut de l’entitat Slow Food Terres de Lleida i Dolça Revolució. El certamen reuneix uns 120 expositors així com més d’una cinquantena d’activitats. A més a més, enguany, s’ha ampliat l’espai dedicat a les conferències ja que se n’han organitzat prop de 40.

 

Com a novetat d’aquesta edició, la fira incorpora, també, el sector tèxtil, amb roba i moda confeccionada de forma sostenible i ecològica.

 

Des de l’organització fan un balanç molt positiu d’aquesta fira, en la que la venta d’entrades s’amplia constantment, així com la participació a les conferències. D’altra banda, la celebració d’aquest certament ha estat també un punt molt favorable per al turisme de la ciutat que ha ocupat gairebé el 100% dels seus allotjaments.

Ariadna Sánchez