Els murals de Penelles, un dels atractius turístics de la Noguera

17/10/2017

El Festival Gar-Gar s’ha convertit en un referent per a l’art urbà i, els murals pintats durant la celebració d’aquest, s’han convertit en un dels punts de la Noguera amb més atractiu turístic ja que, actualment, centenars de visitants omplen els carrers cada cap de setmana

Els murals de Penelles, pintats durant el Festival Gar-Gar, s’han convertit en un dels punts de la Noguera amb més atractiu turístic. Les mostres artístiques, que ocupen més de 800 metres quadrats de parets i murs, van iniciar-se com a proposta per tal de decorar les parets de la vila, però actualment han estat un reclam turístic que omple els carrers cada cap de setmana.

 

Tot i això, els punts de serveis del poble s’han quedat reduïts, tenint en compte que no s’esperava la gran afluència de turistes. És per això, que s’han iniciat algunes conductes, com per exemple, l’oberta a concurs del local social com a bar.

 

Amb la celebració del Festival Gar-Gar, Penelles s’ha convertit en un referent per a l’art urbà, fet que va significar l’ampliació de participació, respecte a la primera edició, del segon festival, on hi van participar artistes de diferents punts de l’Estat així com de països com Canadà, Regne Unit o França.

Ariadna Sánchez