VI Sopar Medieval al Monestir de Les Avellanes

11/07/2017

El VI Sopar Medieval, celebrat al Monestir de Les Avellanes, en el marca les VIII Jornades internacionals sobre història de l’Església i la religiositat, ha representant la cuina monàstica, en un menú dissenyat per Bobby Cabral juntament amb Montserrat Coberó

En el marc de la 8ª edició de les Jornades internacionals sobre història de l’Església i la religiositat, el Monestir de Les Avellanes ha dut a terme el 6è Sopar Medieval, que, enguany, ha superat el rècord de participació amb 144 persones.

 

El sopar, dissenyat pel xef del restaurant Bobby Cabral amb l’assessorament de la directora científica del sopar, Montserrat Coberó, ha representat la cuina monàstica medieval a partir d’un menú que ha experimentat amb el compliment i la transgressió de la regla monàstica en relació als àpats.

 

La 8ª edició de les Jornades d’història han tingut un caire especial, ja que estan dedicades al naixement de Jaume Caresmar, abat del Monestir de Les Avellanes, i que enguany compleix 300 anys.

Ariadna Sánchez