1a Trobada d'Infants i Famílies del SIS a Penelles

03/07/2019

L'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Servei d'Intervenció Socioeducativa i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Penelles, va organitzar el passat 29 de juny la 1a Trobada d'Infants i Famílies del SIS a Penelles. Aquesta trobada tenia com a finalitat oferir eines de relació i participació comunitària a les famílies usuàries del Servei d’Intervenció Socioeducativa de la Noguera.

La trobada ha estat tot un èxit. El programa preveia un joc de pistes per equips pels murals del GAR-GAR i un dinar conjunt. S’ha comptat amb la participació d’unes cinquanta persones entre famílies, professionals de Serveis Socials i del SIS, i s'han complert tots els objectius marcats, diversió, participació, interrelació, etc.

Des del SIS es considera que realitzar aquesta activitat a Penelles ha estat molt interessant, ja que ha permès desenvolupar activitats lúdiques i educatives en un entorn rural centrat en l'expressió artística, i alhora ha estat un exemple d'activitat familiar a realitzar al territori de la Noguera.

InfoLleida