21 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2

07/04/2020

El Departament de Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i cap persona a la RS Alt Pirineu i Aran també amb coronavirus SARS-CoV-2.*

 

També confirma 21 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 4 casos positius nous.

 

Actualment, 222 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

  • 134 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 94 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l’UCI
  • 44 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI
  • 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta

 

En les últimes hores han estat donades d’alta 16 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 182.

 

Actualment, 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

  • 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta
  • 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta
  • 9 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta
  • 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

 

En les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 64.

 

El Departament de Salut continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.

 

 

*Les dades de defuncions corresponen a les registrades en els centres hospitalaris

Infolleida