4a Jornada de treball del Protocol per a la intervenció en xarxa en situacions de risc d’infants i adolescents

03/02/2023

El dia 2 de febrer, va tenir lloc la 4a Jornada de treball del Protocol per a la intervenció en xarxa de les situacions de risc i/o maltractaments a la infància i adolescència. Organitzada per l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera i amb el suport del Departament de Drets Socials, la jornada tenia com a objectiu principal revisar els acords consensuats entre tots els agents implicats (cossos de seguretat, centres educatius, serveis sanitaris, altres entitats i serveis socials bàsics) que treballen conjuntament en benefici dels infants i adolescents de la Noguera.

Dins d'aquest marc, la intervenció en xarxa pren tota la importància a l’hora d'unificar criteris, planificar accions i establir objectius comuns amb tots els serveis i entitats de la nostra comarca.

Es va cloure la jornada mantenint els mateixos acords, valorant que els procediments de detecció de les situacions risc i/o maltractaments es consoliden entre els i les professionals que atenen infants i adolescents a tota la comarca de la Noguera, fet que obre possibilitats a nous plantejaments en properes jornades.

 

Infolleida