Àger estrena un nou Punt d’Informació Turística

23/07/2021

El nou Punt, situat a la placeta dels Jubilats, obrirà de dimarts a diumenge, una obertura estudiada a partir de l’anàlisi dels moments de mé sgran demanda de serveis. En ell, s’informarà als turistes del diferents atractius i activitats que es poden trobar al municipi 

Amb l’objectiu de poder prestar un millor servei als visitants, Àger compta, des d’aquest mes de juliol, amb un nou Punt d’Informació Turística. En ell, s’informarà als turistes dels diferents atractius i activitats que es poden realitzar al municipi així com de l’oferta turística de la demarcació. 


El nou punt, situat a la placeta dels Jubilats, un indret cèntric i estratègic dins la vila, obrirà de dimarts a diumenge fins el proper mes de setembre, una obertura estudiada a partir de l’anàlisi dels moments de més gran demanda de serveis. 

 

Així, aquest nou Punt d’Informació es converteix en un punt més per atraure visitants al municipi d’Àger que, en els darrers temps, s’ha convertit en un dels punts claus per al turisme de la Noguera.

Ariadna Sanchez Ber