Ajornat el Posa’t la Gorra Balaguer

24/03/2020

La decisió s’ha pres davant l’estat d’alerta en el que ens trobem i amb la voluntat de poder mantenir aquest festa solidària, és per això que s’ha ajornat al proper 21 de juny 

La Comissió organitzadora del Posa’t la Gorra Balaguer, juntament amb AFANOC Lleida i la Paeria de Balaguer, ha decidit ajornar la festa solidària del càncer infantil, que s’havia de celebrar el proper 10 de maig, i traslladar-la al diumenge 21 de juny. La decisió s’ha pres davant l’estat d’alerta en el que ens trobem i amb la voluntat de poder mantenir aquest festa solidària, és per això que s’ha ajornat i no suspès. 

Enguany serà la cinquena edició de la festa de Balaguer, amb una àmplia oferta d’activitats tant per als més petits com per als grans, com seria la cursa, en la que la participació és molt alta, o la Fira dels Somnis, un espai que comptarà amb més de 135 activitats lúdiques i tallers educatius agrupats per espais. 

Cal recordar, que en l’edició de l’any passat, el Posa’t la Gorra va aconseguir una recaptació total de prop de 90.000 euros.

Ariadna Sánchez