Albert Hermoso guanya la 5a Copa del Rei de Concurs Complet

17/11/2020

Les cinc victòries en cinc anys alterns li permeten obtenir en propietat el trofeu original de plata

El genet d'Os de Balaguer, Albert Hermoso Farràs, s'ha proclamat aquest cap de setmana campió de la Copa del Rei de Concurs Complet a Los Navazuelos e Madrid. El genet amb l'anglo-àrab "Quilate" van aconseguir remuntar la quarta posició després de la doma sent l'únic binomi que va finalitzar el salt sense penalització i sent els millors a la prova de cross.

D'aquesta manera, Hermoso es va proclamar per cinquena vegada guanyador d'aquest campionat i va rebre el trofeu i reconeixement per haver aconseguit les cinc victòries al llarg de la seva carrera. Aquest fet li permetrà obtenir en propietat el trofeu original de plata.

Pel que fa a la resta del podi, la segona posició va ser per Gonzalo Blasco Botín amb "Lighstream" i Carmen Casan Serneguet va quedar tercera amb "Marlango de Pomes".

En referència als resultats dels altres participants de la demarcació de Lleida, al tres estrelles CCN 3*, l'amazona lleidatana Núria Lladonosa va quedar 7a amb “Icaro LB”. Clara Foix de Bellcaire d'Urgell també va quedar 7a a la prova de dos estrelles CCN 2* amb “Batori” i el genet d'Anglesola, Pol Roqueta va quedar 6è a la prova CN100 amb “Mohican SC”. Finalment, la mollerussenca Júlia Stolarczyk amb “Sira” va quedar 9a a la prova de CCN80.
Infolleida. FOTO: Quimera Online