Albesa realitzarà proves PCR després de l’augment de casos 

19/08/2020

Davant l’augment de casos detectat al municipi, al que se n’han sumat una vintena en dues setmanes, el Sistema d’Emergències Mèdiques realitzarà, demà, proves PCR als veïns de la població. A hores d’ara ja s’hi han inscrit una cinquantena de persones 

Albesa realitzarà demà un cribratge massiu de test de Covid-19 després que, en les darreres dues setmanes, s’hagin detectat una vintena de nous casos. Aquest, al que s’han inscrit més d’una cinquantena de persones, peremtrà fer una radiografia més efectiva de la situació que es viu al municipi. 

 

Les proves PCR es realitzaran al llarg del matí per part del Sistema d'Emergències Mèdiques i es pretén detectar els casos asimptomàtics i tallar, així, les cadenes de contagi. Tot i això, des de l’ajuntament de la vila asseguren que la situació està controlada i que els focus que hi ha estan identificats. 

 

Davant de la situació, però, l’ajuntament ja va prendre diverses mesures de prevenció, com la suspensió dels actes de festa major, prevista pel cap de setmana passat.

Ariadna Sánchez