Alemany encapçala les empreses espanyoles premiades als ‘Great Taste Awards’

06/08/2019

Son els Oscar internacionals de l’alimentació gourmet | La firma d'Os de Balaguer ha aconseguit 9 estrelles

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha estat premiada amb nou estrelles als premis internacionals ‘Great Taste Awards’, fets públics el passat dia 1 d’agost a Londres, i considerats els Oscar de l’alimentació gourmet. Alemany es converteix així en l’empresa amb més referències premiades de l’Estat espanyol i ha rebut el reconeixement per set productes diferents. 

La mel de romaní del Montsec ha estat la més guardonada, amb dues estrelles, igual que l’agredolç amb mel de castanyer. Han estat reconeguts amb una estrella la mel amb pètals de rosa, les ametlles garrapinyades amb mel, el torró crocant, el massapà amb pell de taronja i la crema d’ametlles amb sal, productes alguns dels quals encara no són al mercat. El jurat d’aquest premi internacional ha valorat, tant la tradició artesana d’aquesta empresa familiar, com la innovació en la creació de nous productes, sobretot pel que fa a la mel.

En la passada edició, la de l’any 2018, Torrons i Mel Alemany es va convertir en la segona empresa de l’Estat espanyol que acumulava més guardons i l’any 2017 va ser la firma amb més premis. Així doncs Alemany ha estat des de fa tres anys al podi d’aquests guardons internacionals.
InfoLleida