Algerri reformarà l’Alberg de Pelegrins del camí de Sant Jaume 

21/10/2020

La reforma de l’Alberg de Pelegrins del camí de Sant Jaume d’Algerri estarà finançada pel fons FEDER, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de la vila. Amb aquesta actuació, que serà de caràcter integral, es pretén posar en valor la riquesa patrimonial d’aquest camí

Amb l’objectiu de posar en valor la riquesa patrimonial del camí de Sant Jaume, Algerri arranjarà l’Alberg de Pelegrins, situat a la vila. Tenint en compte que es tracta del darrer municipi de l’etapa 5 del camí català per San Juan de la Peña, la remodelació de l’alberg era molt necessària, ja que fins ara hi passaven més de dos-centes persones al llarg de l’any. 

 

El projecte de remodelació de l’alberg, aprovat al ple del mes d’octubre, compta amb un pressupost de prop de 90.000 euros i, per fer-ne front, l’ajuntament compta amb una subvenció de la Diputació de Lleida i una del fons FEDER. 

 

Així doncs, des del consistori esperen que la reforma, que serà de caràcter integral, pugui estar finalitzada pel 2022 i oferir, així, una millor oferta als pelegrins que hi pernocten.

Ariadna Sánchez